Αφιέρωμα στον Χρήστο Νέγκα

Tον ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου, Χρήστο Νέγκα, τίμησε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου, με ειδικό αφιέρωμα που xrhstos negasοργανώθηκε στον κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης.
Με θερμά λόγια μίλησαν για τον Χρήστο Νέγκα ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, κ. Χρυσόστομος, ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Δαλιανίδης και η ηθοποιός και πρώην βουλευτής κ. Ελένη Ανουσάκη, ενώ η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ειρήνη Μουστάκη αναφέρθηκε στη σταδιοδρομία του καλλιτέχνη. Όλοι οι ομιλητές εξήραν το ήθος και την εργατικότητα του Χρήστου Νέγκα, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι η πρόωρη απώλειά του, το 1981, στέρησε το θέατρο και τον κινηματογράφο από ένα σημαντικό καλλιτέχνη. Στην ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης αναφέρθηκε, επίσης, ο Αντιδήμαρχος ? Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ενώ η αδελφή του τιμωμένου κ. Πόπη Νέγκα, αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για τη διοργάνωση.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Καλλι θέας, κ. Κώστας Ασκούνης, οι βουλευτές Ζακύνθου κ. Δημήτρης Βαρβαρήγος και Σερρών κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Δήμαρχος Αρτεμισίων, κ. Αντώνης Αντίοχος, πολλοί καλλιτέχνες και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Ζακύνθου και της Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο