Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με αναπηρία, ο Δήμος Καλλιθέας και ο Πανελλαδικός Αθλητικόilias kavvadiasς Σύνδεσμος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων “Σπάρτακος”, υπό την εποπτεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλλιθέας, και σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρησης (ΕΟΠΕ), διοργάνωσαν φιλικό αγώνα επίδειξης βόλεϊ καθιστών, μεταξύ των ομάδων Α.Σ. “Σπάρτακος” και “Λάζαρος Στεφανίδης ο Μακεδών” στο κλειστό γήπεδο ?Εθνικής Aντίστασης?.  
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ηλίας Καββαδίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δημήτρης Χαριάδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Νατάσσα Αδαμοπούλου, Ηλίας Κακουλίδης όπως και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμούς κ. Γιώργος Μαργωμένος .
Πλήθος κόσμου, όπως επίσης και αρκετοί μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της περιοχής  και μέλη του Κέντρου Πρόληψης και αντιμετώπισης της εξάρτησης ?Θησέας? κατέκλυσαν τις εξέδρες και χειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών ΑΜΕΑ σε αυτό το Παραολυμπιακό άθλημα.
AMEAΕκτός των άλλων, το “παρών” έδωσε και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ, κ. Στέλιος Προσαλίκας, ο Διεθνής διαιτητής κ. Θέμις Καλπακτσόγλου  και ο πρόεδρος της ομάδας Σπάρτακος κ. Ιωάν  νης Βατικιώτης
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο “Σπάρτακος”, με 2-1 σετ, ενώ στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά και μετάλλια στους αθλητές τους προπονητές των δύο ομάδων  και τιμήθηκαν οι Παραολυμπιονίκες συμμετέχοντες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο