“Ο δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Ασκούνης,σε σύγχιση…”

“Mε αφορμή τη δημοσίευση στο site kalltheaonline με αποσπάσματα από το τελευταίο Δ.Σ του Δήμου Καλλιθέας με θέμα την αύξηση της εγκληματικότητας στην πόλη, και τη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμμετοχή του Δημάρχου για το έλλειμα της Π.Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ, αλλά και τη δέσμευση του δημάρχου … για κάλυψη του ποσου αυτού είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω τρίτων, σαν πολίτης εχω να κάνω τις πιο κάτω παρατηρήσεις.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας αφού έλυσε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους,έλλειψη καθαριότητας,αυξημένη εγκληματικότητα,παραβατικότητα, ναρκωτικά, μειωμένο αίσθημα ασφάλειας και άλλα, αποφάσισε πλέον να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα που απασχολεί μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ [ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΕ].

Φαίνετε ότι το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους είναι το έλλειμα της ποδοσφαιρικής ομάδας . Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από την προσέλευση χιλιαδων Καλλιθεατών σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.

Κύριε Δήμαρχε αν επιμείνετε στην αρχική σας σκέψη θα δημιουργήσετε τη βεβαιότητα ότι είστε αδύναμος να αξιολογήσετε και να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες των πολιτών της Καλλιθέας. Αυτοί που δημιούργησαν τα ελλείματα να βρουν τρόπους
να τα καλύψουν.

Το κίνημα που εκφράζετε Κύριε Δήμαρχε μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση, από το Εθνικο συμβούλιο ,το πολιτικό συμβούλιο του Π.Α.Σ.Ο.Κ σας φορτίζει με την ευθύνη να στηρίζετε αυτές τις κοινωνικες ομάδες που έχουν την ανάγκη σας ,και όχι αυτό το
συνοθήλευμα από γραφικούς που έχουν μετατρέψει τον αθλητισμό της πόλης μας σε ένα απέραντο Θέατρο Σκιών.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο