Τρόμος στην Καλλιθέα από το μανιακό με το τσεκούρι

Τον τρόμο σκόρπισε άλλη μία φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο ο μανιακός με το τσεκούρι που εισβάλει σε καταστήματα και απειλεί με αποκεφαλισμό τους ιδιοκτήτες, εάν αρνηθούν να του δώσουν χρήματα!

Το περασμένο Σάββατο έκανε την εμφάνισή του σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Κνωσσού, στην Καλλιθέα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε χτυπήσει άλλα δύο καταστήματα ψιλικών στην ίδια περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης των ψιλικών στην οδό Κνωσσού έζησε απίστευτες στιγμές τρόμου όταν ο μανιακός ληστής εισέβαλε αλαλάζοντας στο μικρό κατάστημα κρατώντας υψωμένο το τσεκούρι και συνοδευόμενος από τον συνεργό του, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Οι δύο δράστες εξαπολύοντας ύβρεις ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο συρτάρι. Εντρομος εκείνος μπροστά στη θέα του τσεκουριού που κράδαινε πάνω από το κεφάλι του ο αδίστακτος ληστής, πήγε με τρεμάμενα πόδια μέχρι το σημείο όπου ήταν η ταμειακή μηχανή και του έδωσε όλες τις εισπράξεις της ημέρας.

Ηταν μάλιστα τόσο μεγάλο το σοκ που υπέστη ο άτυχος καταστηματάρχης που όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δεν ήταν σε θέση να τους πει πόσα χρήματα είχε στην ταμειακή του μηχανή.

Ο συγκεκριμένος ληστής, ο οποίος έχει σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή, έχει διαπράξει μέχρι στιγμής περισσότερες από πέντε ληστείες σε καταστήματα ψιλικών, αλλά και φαρμακεία στην περιοχή της Καλλιθέας και στην παραλιακή λεωφόρο.

Η περιοχή δράσης του είναι βέβαια η Καλλιθέα, όπου έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες ληστείες και γι’ αυτό τον λόγο μηχανοκίνητες ομάδες ΔΙΑΣ πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον μανιακο

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο