Το πρώτο «Καστελόριζο» γίνεται «Ρακί Μεζέ», αλλάζει look και γευστικό στιλ, κρατάει όμως σταθερή τη σχέση του με τη θάλασσα.
Το χώρο του Ομίλου Καστελόριζο στις Τζιτζιφιές αναδιαμόρφωσε το αρχιτεκτονικό δίδυμο Γαβαλάς-Μουρίκης, ενσωματώνοντας σε ένα μοντέρνο καμβά στοιχεία ψαράδικου (φωτιστικά-σημαδούρες, πλεκτή κουρελού αντί για ψαθάκι στις καρέκλες, μαυροπίνακες κ.ά.), ενώ ο Νίκος Φωτιάδης ανέλαβε τη «λίστα» των μεζέδων^ ανάμεσά τους θα πετύχετε κυδώνια με κρούστα μυρωδικών, πολίτικα μύδια, ζογάνια με ψαρικά, σαγανάκια λεμονάτα και κοκκινιστά και άλλα μοντέρνα θαλασσινά πιατάκια. Η φάση εδώ έχει και μια πινελιά βολιώτικου τσιπουράδικου: το ρακί μεζέ του ονόματος είναι ένα καραφάκι 100 ml με μικρό μεζεδάκι (€ 6). Ανοίγει την Πέμπτη 11/10. (Λεωφ. Θησέως 334, Τζιτζιφιές, 2109429027).
http://www.athinorama.gr/restaurants/newsroom/?edtid=21183