“Επιστολή Δημήτρη Κάρναβου προς Χρυσοχοϊδη. Eπιτέλους το ΜΕΤΡΟ & το ΤΡΑΜ στην Καλλιθέα»

Στην επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών ζητάει να έρθει το ΜΕΤΡΟ & το ΤΡΑΜ στην Καλλιθέα.
Μεταξύ των άλλων ο Δημήτρης Κάρναβος αναφέρει: «το θέμα της πλήρους ανάπτυξης Μέσου Σταθερής Τροχιάς στην Καλλιθέα, είναι κομβικής σημασίας για ολόκληρο το λεκανοπέδιο (αφού δημιουργεί νέα αναπτυξιακή προοπτική για την οικονομία της Αθήνας) αλλά και αποκαθιστά μια μεγάλη αδικία απέναντι σε ένα σημαντικό Δήμο της Αττικής.

Aιτούμαστε, την υιοθέτηση ενός δεσμευτικού νέου σχεδιασμού ανάπτυξης ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ στην Καλλιθέα, όπου τα δύο μέσα να αλληλοσυμπληρώνονται. Σε ότι αφορά στο ΤΡΑΜ, εκτιμούμε ότι η ανάπτυξη του, πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, δεδομένων των πιεστικών χρονοδιαγραμμάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία του νέου πολιτισμικού κέντρου εντός του έτους 2016.Σε ότι αφορά στις νέες διαδρομές του ΤΡΑΜ είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε όλα τα πιθανά σενάρια, λαμβάνοντας όμως πάντα υπόψη ότι θα αποτελεί ένα μέσο συμπληρωματικό ,ενός συνολικού σχεδιασμού που θα περιλαμβάνει και το ΜΕΤΡΟ.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο