Νέα αρχή στον Ίκαρο Καλλιθέας

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο εφηβικό τμήμα του θα δώσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ίκαρος Καλλιθέας, που επιχειρεί να κάνει νέα αρχή.

Μετά την πρόσληψη των Τάκη Πανούλια , Δημήτρη Αποσκίτη και Δημήτρη Παναγόπουλου, στον Ίκαρο θέλουν να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά τους στα τμήματα υποδομής τους, με στόχο την τροφοδότηση της πρώτης ομάδας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως θα ενεργοποιηθεί και πάλι το πολιτιστικό τμήμα τους, ενώ θα δοκιμαστούν και παίκτες γεννηθέντες τα έτη 1997-2001, μέσω προπονήσεων που θα λάβουν χώρα στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση: «O Ίκαρος Καλλιθέας μετά την αποτυχημένη προσπάθεια σύμπραξης και αδελφοποίησης με τον Μίλωνα, και ανάδειξη του ιστορικού συλλόγου σαν βασικό παράγοντα στις αθλητικές και πολιτιστικές εξελίξεις του Τόπου, συνεχίζει το έργο του…

1ον) Μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με δέκα αθλητές μικρότερους των 18 χρονών στην ανδρική του ομάδα και με πορεία ανόδου στον β’ γύρο του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοινώνει: α) Την πρόσληψη τριών έμπειρων τεχνικών, του Τ. Πανούλια για την ανδρική ομάδα, του Δ. Αποσκίτη για το Εφηβικό και του Δ. Παναγόπουλου για την ανάπτυξη και β) Το 2016-2017 ο Ίκαρος θα δώσει τεράστια βαρύτητα στο εφηβικό του τμήμα, με έξτρα προπονήσεις, ατομικές και θεωρητικές συνεδρίες, με σκοπό να αποτελέσει τον κορμό για μια νέα αρχή στην ανδρική του ομάδα.

2ον) Ενεργοποίηση και πάλι του πολιτιστικού του τμήματος, μετά από μία χρονιά που η διαμάχη του με τον Δήμο Καλλιθέας και η μη στήριξή του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, κόντεψαν να τον οδηγήσουν στην αφάνεια. Για την Α.Ε. Ίκαρου Καλλιθέας, το μέλος του Δ.Σ. και έφορος, Π. Ανδρέου».

Η ανακοίνωση για τις δοκιμές: «Ο Ίκαρος Καλλιθέας καλεί κάθε νεαρό αθλητή, γεννηθέντα από το 1997 έως και το 2001, ο οποίος νομίζει ότι μπορεί να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και να συμμετέχει σε μία ομάδα με νεαρούς αθλητές. Πληροφορίες: Δημ. Αποσκίτης 6955663938.
ΥΓ. Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γήπεδο «Έσπερος», κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή».

superbasket.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο